Zonder zorgen van A naar B!

Loes Verstegen -

The New Motion neemt haar rol als marktleider serieus; wij streven ernaar om elektrische en hybride auto’s zoveel mogelijk elektrische kilometers te laten maken. Daarom hebben we een gratis app ontwikkeld. Hiermee bieden we inzicht in de kosten die bestuurders betalen om hun elektrische auto op te laden. Deze kosten worden per laadpunt onderverdeeld in een starttarief, stroomtarief en tijdstarief.

Functionaliteiten in de viertalige* app zijn:

• Opzoeken van een geschikte laadpaal nabij uw bestemming
  • Navigeren naar een laadlocatie in de buurt.
  • Filteren op beschikbaarheid, stekkertypes en laadsnelheid, waarbij rekening wordt gehouden met de ingestelde auto.

De app is beschikbaar voor iPhone en iPad in de Apple App Store, en voor Android in de Google Play Store.

*Nederlands, Engels, Frans en Duits

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    marcelhuisman
    Heb een lumia mobile 10 phone nog geen iOS laater dit jaar vermoedelijk wel van toepassing, maar is er een windows mobile app ?
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk